BİLECİK TSO’DAN BAŞKAN VEKİLİ TÜFEKÇİOĞLU’NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

  • 11.03.2022
  • BilecikTSO
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanımız Şükrü KESKİN, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimizle birlikte Bilecik Belediye Başkan Vekili Muharrem TÜFEKÇİOĞLU’ nu ziyaret ettiler.
Yönetim Kurulu Başkanımız Şükrü KESKİN, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimiz, Başkan Vekili TÜFEKÇİOĞLU' na, Bilecik Belediye Başkan Vekilliği görevine gelmesinden dolayı tebrik ederek görevinde başarılar dilediler.
Başkan Vekili TÜFEKÇİOĞLU, Bilecik TSO Başkanı Şükrü KESKİN, Yönetim ve Meclis üyelerinin gerçekleştirdiği nazik ziyaretleri için duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti.
Yönetim Kurulu Başkanı KESKİN, Bilecik Belediye Başkan Vekili olarak göreve gelen Sayın Muharrem TÜFEKÇİOĞLU’ na hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Daha sonra sözlerinde; ”Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası olarak geçmişten bugüne Belediyemizle her zaman olduğu gibi nasıl çalışıyorsak yarın ve gelecek içinde aynı şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Üzerimize düşen bir şey olursa Bilecik’imiz ve hemşehrilerimiz için Belediyemizin yanında ortak proje ve çalışmalarda gerekeni yapmaya hazırız. İlimiz adına hayata geçecek başarılı ve faydalı işler yapılacağına inancımız tamdır. Sayın TÜFEKÇİOĞLU’ na çalışmaların da başarılar diliyorum.”dedi
  • BİLECİK TSO’DAN BAŞKAN VEKİLİ TÜFEKÇİOĞLU’NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
  • BİLECİK TSO’DAN BAŞKAN VEKİLİ TÜFEKÇİOĞLU’NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
  • BİLECİK TSO’DAN BAŞKAN VEKİLİ TÜFEKÇİOĞLU’NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç