Bolu Ticaret ve Sanayi Odasını Ziyaret Ettik

• 25.03.2022
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Ercan DÜZGÜN Bolu Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ettiler.
Bolu Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Türker ATEŞ tarafından karşılandı. Ziyarette odaların ortak hareket edebileceği alanlar değerlendirilerek, işbirliği halinde hayata geçirilebilecek faaliyetler hakkında istişarelerde bulunuldu.
Bolu Ticaret Odası Başkanı Türker ATEŞ, Başkan Yardımcımız Ercan DÜZGÜN'ün ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti. Karşılıklı hediye takdiminin ardından ziyaret son buldu.
  • Bolu Ticaret ve Sanayi Odasını Ziyaret Ettik