Dirilişin-Kurtuluşun ve Kuruluşun Güzel Şehri Bilecik'imizin 723.Yılı kutlandı

• 26.05.2022
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Şükrü keskin ve TOBB Bilecik İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanımız Sn. Şermin Kahraman, İl Protokolümüzün katılımıyla gerçekleşen, Osmanlı Devleti’nin Kurucuları Şeyh Edebali ve Osmangazi’yi Anma, Dirilişin-Kuruluşun ve Kurtuluşun Güzel Şehri Bilecik’imizin Fethi’nin 723. Yılı kutlama etkinliklerine katıldı.
  • Dirilişin-Kurtuluşun ve Kuruluşun Güzel Şehri Bilecik'imizin 723.Yılı kutlandı