• 27.05.2022
Yerel çalışmalar için Bilecik’e gelen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.
Yönetim Kurulu Başkanımız Şükrü Keskin, TOBB Bilecik Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanımız Şermin Kahraman, Meclis Başkan Yardımcımız Muharrem Kaya, Meclis Üyelerimiz; Bahattin Üstün, Ercan Öztürk, Fatih Umutlu, Yüksel Gökçedağ ve Genel Sekreterimiz Doğan Gürkan Akyol ile bir araya gelen Memleket Partisi Genel Başkanı Sn. Muharrem İnce’ye Parti temsilcileri eşlik etti.
Toplantıda Memleket Partisi Genel Başkanı Sn. Muharrem İnce gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.
Başkan Keskin, Meclis toplantı salonunda gerçekleşen ağırlamada, Oda Faaliyet-Projeleri ile Bilecik ekonomisi ve Sanayisi hakkında bilgilendirmelerde bulundu.
Ziyaretin sonunda Bilecik TSO Başkanı Keskin, Odamıza gerçekleştirilen ziyaretlerinden dolayı Sn. İnce ve beraberindeki heyete duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti, günün anısına hediye takdiminde bulundu.

• Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti