• 27.05.2022
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Ercan Düzgün, Yönetim Kurulu Üyemiz Ersel Emiroğlu, Oda/Borsa ziyaretleri kapsamında, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’e nezaket ziyaretinde bulundu.
Bilecik TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Düzgün, Yönetim Kurulu Üyesi Emiroğlu, ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, misafirperverliklerinden dolayı Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’e teşekkür ettiler.

• Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulumuzdan Afyonkarahisar TSO ziyareti