• 31.05.2022
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası bünyemizde bulunan 04 no’lu İnşaat Meslek Komitesi Üyelerimiz Ercan Öztürk ve Bahattin Üstün, Aksa Bilecik-Bolu Doğalgaz Dağıtım A.Ş. Bölge Müdürü Sn. Metin Ceyhan’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarete, Aksa Bilecik-Bolu Doğalgaz Dağıtım A.Ş. İl Müdürü Arzu Ünal ve Odamız Genel Sekreteri Doğan Gürkan Akyol katıldılar.

Görüşmede, İnşaat Komitemizce geçmiş dönemlerde ki toplantılarda genel olarak tespit edilen sorunların konu başlıkları arasında yer alan, Sektör temsilcilerimizin üretilen yeni İnşaatlarda Doğalgaz kutularının geç konulmasından dolayı yaşanılan problemleri, Bölge Müdürü Sn. Metin Ceyhan’a ilettiler. Sn. Ceyhan Belirtilen konunun en kısa sürede gerekli çalışmalar yapılarak çözüm bulunacağını sözlerinde belirtti.

Ziyaretin sonunda heyetimiz, ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, misafirperliklerinden ve değerli desteklerinden dolayı, Aksa Bilecik-Bolu Doğalgaz Dağıtım A.Ş. Bölge Müdürü Sn. Metin Ceyhan’a teşekkürlerini ilettiler.

• 04 no'lu İnşaat İnşaat Komitesi Üyelerimiz Aksa Bilecik-Bolu Doğalgaz Dağıtım A.Ş. Bölge Müdürü Sn. Metin Ceyhan’ı ziyaret ettiler