• 07.06.2022
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Başkanımız Şükrü Keskin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Ercan Düzgün, Eskişehir Ticaret Odası tarafından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Genel Başkanımız Sn. M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun teşrifleri ile gerçekleşen, genişletilmiş Meclis toplantısına katılım sağladılar.
Toplantı sonunda, Yönetim Kurulu Başkanımız Şükrü Keskin, üyelerimizin sıkıntı ve taleplerini TOBB Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na iletti. Ayrıca nazik ev sahipliği ve misafirperverliklerinden dolayı Eskişehir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Güler’e teşekkür etti.

• Bilecik TSO olarak Eskişehir ETO'nun düzenlediği "Genişletilmiş Meclis Toplantı"na katılım sağladık