• 09.06.2022
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Şükrü Keskin, Odamız üyesi Beyhan Özdemir’in Söğüt ilçemizde bulunan yeni işyeri ‘Özdemir Sigorta Aracılık Hizmetleri’nin açılışına katıldı.

İşyeri açılışına Genel Sekreterimiz Doğan Gürkan Akyol’da katıldı.

Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Keskin, İşyeri sahibi Beyhan Özdemir’e yeni işyerinin hayırlı olmasını dileyerek, bol bereketli kazançlar getirmesi temennisinde bulundu.
  • Bilecik TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Keskin 'Özdemir Sigorta Aracılık Hizmetleri' açılışına katıldı