• 17.06.2022
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası , 04 no’lu İnşaat Meslek Komitesi Üyelerimiz Ercan Öztürk, Bahattin Baran, Bahattin Üstün, Genel Sekreterimiz Doğan Gürkan Akyol ile birlikte Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Mustafa Budak’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette, inşaat sektöründe faaliyet gösteren üyelerimizin beklenti ve temennileri ilgili istişarelerde bulunuldu.

Ziyaretin sonunda heyetimiz, duydukları memnuniyeti ifade ederek, misafirperliklerinden ve değerli desteklerinden dolayı, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Sn. Mustafa Budak’a teşekkürlerini ilettiler.
  • Odamız İnşaat Meslek Komitesi Üyelerimizden Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Budak'a ziyaret