• 21.06.2022
Bilecik Ticaret ve Sanayi, Bilecik Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, BEBKA Kalkınma Ajansı, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası, işbirliğinde düzenlenen “(SANTEK) Sanayi ve Teknoloji İş Birliği Kurulu” Bilecik Sanayi Vizyon toplantısı Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirildi.
Toplantı; Bilecik Valisi Sn. Dr.Kemal Kızılkaya, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Sn. Hasan Büyükdede, Bilecik Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Sn. Abdullah Ay, BŞEÜ Rektör Vekili Sn. Prof. Dr. Cenk Karakurt, BEBKA Kalkınma Ajansı Bilecik İl Koordinatörü Sn. Banuçiçek Güngördü,BŞEÜ Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörü Sn. Doç. Dr. Edip Avşar, TOBB. Bilecik İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Sn. Şermin Kahraman’ın açılış konuşmaları ile başladı.
Açılış konuşmalarının ardından, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsa İpçioğlu’nun Moderatörlüğünde, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Daire Başkanları ve Bilecik SANTEK Kurul üyelerinden oluşan heyet STK temsilcileri ve Sanayicilerle karşılıklı olarak paylaşımlarda bulundular.
Sanayi ve Teknoloji İş birliği Kurulu (SANTEK) Bilecik Sanayi Vizyon toplantısına Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Keskin, Bilecik TSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile Odamız Üyesi Sanayiciler katıldı.
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Şükrü Keskin, 3. Organize Sanayi Bölgesi ve Bilecik TSO ilgili taleplerini Bakan Yardımcısı Sn. Hasan Büyükdede’ ye iletti.
Toplantı sonunda, Hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Sn. Hasan Büyükdede ve beraberindeki heyet 1. ve 2. Organize Sanayi Bölgelerinde faaliyet gösteren Firmaların Üretim tesislerini ziyaret ettiler.
  • “Sanayi ve Teknoloji İş Birliği Kurulu (SANTEK)” Bilecik Sanayi Vizyon toplantısı Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirildi