BEBKA YÖNETİM KURULU TOPLANTISI BİLECİK'TE YAPILDI

• 21.07.2022
Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) Temmuz ayı Yönetim Kurulu toplantısı Bilecik’te gerçekleştirildi.
Bursa Valisi Yakup CANBOLAT başkanlığında gerçekleştirilen BEBKA Yönetim Kurulu toplantısına; Eskişehir Valisi Erol AYYILDIZ, Bilecik Valisi Dr. Kemal KIZILKAYA, Bilecik İl Genel Meclisi Başkanı Osman YILMAZ, Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin KESİKBAŞ, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü KESKİN, BEBKA Genel Sekreteri M. Zeki DURAK ve BEBKA Bilecik Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Banuçiçek GÜNGÖRDÜ katıldı.
Toplantı; gündem maddelerinin görüşülmesinin ve karara bağlanmasının ardından son buldu.

• BEBKA YÖNETİM KURULU TOPLANTISI BİLECİK'TE YAPILDI