• 21.07.2022
Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) tarafından verilen, Üretici Kadın Topluluklarına Yönelik Eğitim ve Danışmanlık Programına katılan kadın kooperatifi üyelerine yönelik başarı belgelerinin takdim töreni Bilecik Valiliği’nde düzenlendi.

Sertifika törenine; Bilecik Valisi Dr. Kemal KIZILKAYA, Başkan V. Melek Mızrak SUBAŞI, İl Genel Meclisi Başkanı Osman YILMAZ, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü KESKİN, BEBKA Genel Sekreteri M. Zeki DURAK ve BEBKA Bilecik Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Banuçiçek GÜNGÖRDÜ ve İl Protokolü katıldı.

Bilecik TSO Yönetim Kurulu Başkanı KESKİN; Program sonunda, Eğitim ve Danışmanlık Programına katılan kadın kooperatifi üyelerine belge takdiminde bulunarak, çalışmalarında başarı dileklerini iletti.

• Bilecik Valiliği’nde Düzenlenen Program ile Kadın Kooperatifi Üyeleri Belgelerini aldılar