• 22.07.2022
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Şükrü KESKİN, İstanbul Mermer İhracatçıları Birliği (İMİB) Yönetim Kurulu Başkanı ve İlimizde faaliyet gösteren Natura Mermer Madencilik San.ve Tic. A.Ş. firma Sahibi Sn. Rüstem ÇETİNKAYA’ yı işyerinde ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü KESKİN, ziyarette öncelikle, İstanbul Mermer İhracatçıları Birliği (İMİB) Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilmesinden dolayı Sn. Rüstem ÇETİNKAYA’ yı tebrik ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Yapılan görüşmede Başkan KESKİN, Oda faaliyetleri-Projeleri ve bölgemizdeki mevcut gelişmeler hakkında bilgiler verdi. Sn. ÇETİNKAYA’ ya modern yatırımlar gerçekleştirerek İlimiz ekonomisine ve istihdama sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi.

Sohbet esnasında karşılıklı olarak sektörel sorunlar, çözüm önerileri ve hayata geçirilebilecek faaliyetler hakkında istişarelerde bulunuldu.

İstanbul Mermer İhracatçıları Birliği (İMİB) Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Rüstem ÇETİNKAYA nazik ziyaretlerinden dolayı Bilecik TSO Başkanı Sn. Şükrü KESKİN’e teşekkür ederek, daima kalıcı ve işlevsel olarak işbirliğine açık olduklarını sözlerinde belirtti.

• Bilecik TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü KESKİN, İMİB Yönetim Kurulu Başkanı Rüstem ÇETİNKAYA’yı firmasında ziyaret etti