Bilecik Belediye Başkan Vekili Sn. Melek Mızrak SUBAŞI Odamızı ziyaret etti

• 05.08.2022
Bilecik Belediye Başkan Vekili Sayın Melek Mızrak SUBAŞI Odamıza ziyaret gerçekleştirdi.
Odamızı ziyaret eden Sayın SUBAŞI, Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Şükrü KESKİN ile görüştü.
Sohbet havasında geçen ziyarette Bilecik’te ki kültürel çalışma ve etkinlikler hakkında görüşüldü.
Ziyarette Odamız Genel Sekreteri Doğan Gürkan AKYOL ve Bilecik Belediyesi Kültür Müdürü Umut ÖZDEMİR yer aldı.
Yönetim Kurulu Başkanımız Şükrü KESKİN, gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Vekili ŞUBAŞI’na başarı dilekleri ile teşekkürlerini iletti.
  • Bilecik Belediye Başkan Vekili Sn. Melek Mızrak SUBAŞI Odamızı ziyaret etti