İyi Parti Genel Merkez Yöneticileri ve İl Teşkilatı Odamızı ziyaret ettiler

• 06.08.2022
Yerel çalışmalar için Bilecik’e gelen İyi Parti Başkan Yardımcıları; Kalkınma Politikaları Başkanı Prof. Dr. Ümit Özlale ve Ekonomi Politikaları Başkanı Prof. Dr. Bilge Yılmaz, İyi Parti Bilecik il teşkilatı ile birlikte odamızı ziyaret ettiler.
Heyeti, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Şükrü Keskin, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimiz ağırladılar.
Toplantıda İyi Parti Başkan Yardımcıları; Sn. Özlale ve Sn. Bilge, İyi Parti “Ekonomi ve Kalkınma” politikaları ve gündeme dair açıklamalarda bulundular.
Başkan Keskin, Meclis toplantı salonunda gerçekleşen ağırlamada, Oda Faaliyet-Projeleri ile Bilecik ekonomisi ve Sanayisi hakkında bilgilendirmelerde bulunarak, ziyaret sonunda günün anısına hediye takdim ederek, nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.
  • İyi Parti Genel Merkez Yöneticileri ve İl Teşkilatı Odamızı ziyaret ettiler