• 09.08.2022
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Şükrü Keskin, beraberinde Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Ercan Düzgün, Yönetim Kurulu Üyemiz Ersel Emiroğlu, Genel Sekreterimiz Doğan Gürkan Akyol ve Oda Personelimiz İsmet Kutlu, Bilecik Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı olarak atanan Sn. Sümeyye Kocaman’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması temennisiyle birlikte çalışmalarında başarılar dilediler.
  • Bilecik Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı Sn. Sümeyye Kocaman’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk