• 10.08.2022
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası, Meclis Başkan Yardımcımız Muharrem Kaya, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılarımız Ercan Düzgün ve Murat Serhat Öztürk ile Vezirhan Belediye Başkanı Hüseyin Ocak, Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcımız Sn. Halil Eldemir’e nezaket ziyaretinde bulundular.
Sağlık Bakan Yardımcımız ve Hemşehrimiz Sn. Halil Eldemir’e değerli misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederiz.

• Sağlık Bakan Yardımcımız ve Hemşehrimiz Sn. Halil Eldemir’e değerli misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederiz