• 13.08.2022
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun teşrifleriyle, Kırklareli Valisi Birol Ekici ve çevre Oda/borsa başkanlarının katılımlarıyla Kırklareli Ticaret Borsası tarafından yaptırılan “Kırklareli Canlı Hayvan Borsası mezbaha ve soğuk hava deposu” nun açılışı törenle gerçekleştirildi. Odamızı temsilen Meclis Başkan Yardımcımız Muharrem Kaya, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Ercan Düzgün programa katılarak, Kırklareli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Altıntel ve Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
  • Kırklareli Ticaret Borsası tarafından yaptırılan “Kırklareli Canlı Hayvan Borsası Mezbaha ve Soğuk Hava Deposu” açılışı töreni'ne katılım sağladık