Bilecik TSO Ağustos-2022 olağan Meclis toplantısı yapıldı

• 18.08.2022
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Ağustos ayı olağan meclis toplantısı odamız Davut Aynur Konferans ve toplantı salonumuzda, Meclis Başkanımız Erdal ERŞAN Başkanlığında, Yönetim Kurulu Başkanımız Şükrü Keskin ve Meclis Üyelerimizin katılımlarıyla gerçekleştirildi.
Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından meclis toplantısına Bilecik Belediyesi Başkan Vekili Melek Mızrak SUBAŞI katıldı.
Bilecik TSO meclis toplantısına katılan SUBAŞI, Kentteki mesleki ve sivil toplum örgütlerinin yanı sıra toplumun tüm kesimleriyle birlikte el ele vererek, Bilecik’imizi fayda sağlayacak projeler ve yapılan çalışmalar ile ilgili bilgileri meclisimizle paylaştı. İlimize her açıdan katkı sağlayacak proje ve çalışmalara açık olduklarını belirtti.
Başkan Vekili SUBAŞI, Toplantı sonunda , Meclis üyelerinin belediyenin proje ve faaliyetleri ile sorularını yanıtladı. Karşılıklı olarak istişarelerde bulunuldu.
Meclis Başkanımız Erdal ERŞAN ve Yönetim Kurulu Başkanımız Şükrü Keskin, Meclis toplantısına katılan Bilecik Belediyesi Başkan Vekili Sn. Melek SUBAŞI’na nazik katılımları için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler.

• Bilecik TSO Ağustos-2022 olağan Meclis toplantısı yapıldı