• 22.08.2022
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Keskin, Başkan Yardımcısı Ercan Düzgün, Başkan Yardımcısı Murat Serhat Öztürk, Yönetim Kurulu Üyesi Ersel Emiroğlu, Rusya-Türkiye İş Konseyi tarafından Bodrum Ticaret Odası ev sahipliğinde düzenlenen Ege Bölgesi İş ve Tanıtım Forum’ toplantısına heyet olarak katıldılar.
Rusya-Türkiye İş Konseyi tarafından, Bodrum Ticaret Odası (BODTO) ev sahipliğinde 20 Ağustos Cumartesi günü Ege Bölgesi İş ve Tanıtım Forumu düzenlendi. BODTO’da gerçekleşen etkinlikte iş insanlarının bir araya gelerek Rusya pazarında ürün geliştirme imkanları hakkında ikili görüşmeler yapmaları sağlandı. Bodrum’un sektörel tanıtımlarının da yapıldığı Forum’da Rusya-Türkiye İş Konseyi ile RTİK-RUSİAD oluşumlarının Rusya’ya ihracatta sağladığı kolaylaştırıcılıklar hakkında da bilgi paylaşımında bulunuldu.
Toplantıya katılan isimler arasında Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Keskin, Başkan Yardımcıları Ercan Düzgün ve Murat Serhat Öztürk, Yönetim Kurulu Üyesi Ersel Emiroğlu, BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Başkan Yardımcısı İbrahim Akkaya, Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Ağan, Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, Rusya-Türkiye İş Konseyi Başkanı Ahmet Palankoyev, RTİK-RUSİAD Başkanı ve Rusya-Türkiye İş Konseyi Başkan Danışmanı Hacı Akdemir, RTİK-RUSİAD Başkan Yardımcıları Atilla Üstündağ ile Engin Demirci, ,BODER Başkanı Ömer Faruk Dengiz, TÜRSAB Bodrum BTK Başkanı Yüksel Aslan, Bodrum Ticaret Odası Üyeleri, iş insanları ve basın mensupları yer aldı.
  • Bilecik TSO Başkanı Keskin, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Rusya-Türkiye İş Konseyi Ege Bölgesi İş ve Tanıtım toplantısına katıldı.