• 30.08.2022
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Ercan Düzgün, Yönetim Kurulu Üyemiz Ersel Emiroğlu, Meclis Üyelerimiz, Abdülselam Ağdağ ve Ertan Onur, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkamız M. Rifat Hisarcıklıoğlu’ nun teşrifleriyle 154 ilçeye 154 okul projesi kapsamında yapılacak 8 derslikli İznik Anaokulu temel atma törenine katıldılar.
  • Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkamız M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun teşrifleriyle gerçekleşen İznik Anaokulu temel atma törenine katılım sağladık