Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası ve Bilecik Belediyesi işbirliğinde “Kuruluşun 100. yılında Bilecik İş Dünyası” Ödül Töreni Programı Gerçekleştirildi.

• 02.09.2022
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası ve Bilecik Belediyesi işbirliğinde “Kuruluşun 100. yılında Bilecik İş Dünyası” ödül töreni programı, Bilecik Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirildi.
Kurtuluşun 100. Yılında Bilecik İş Dünyası ödül programına, Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Bilecik Belediyesi Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Keskin, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Erdal Erşan, Bilecik TSO Yönetim Kurulu, Meclis Üyeleri, Bilecik ekonomisine değer katan Sanayi Kuruluşlarımızın değerli temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.
Bilecik Belediyesi Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı; “Bilecik’in gelişmesi ve büyümesi için tüm zorlu şartlara rağmen üretim yapan ve binlerce istihdam yaratan sizin gibi değerli sanayicilerimizle bir arada olmak benim için çok değerli. Katılımınız için teşekkür ediyorum. Bu güzel gecede olduğu gibi Bilecik’in Kurtuluşunun 100. yıl dönümünde düzenlediğimiz ve düzenleyeceğimiz diğer etkinliklerde destekçimiz olan Bilecik Sanayi ve Ticaret Odası başta olmak üzere çok değerli sanayi kuruluşlarımız ve temsilcilerine buradan teşekkürlerimi sunuyorum. Özellikle ekonominin hepimizi zorladığı bu dönemde üretime devam ederek hem şehrimize hem ülkemize katkı sağladığınız, hem de istihdam yaratarak binlerce hemşehrimizin evlerine ekmek götürmesini sağladığınız için de ayrıca teşekkür ederim.”dedi
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Erdal Erşan; Kendisine takdim edilen ödülü teşekkür ederek, Bilecik TSO Meclisi adına aldı. Meclis Başkanı Erşan, “Bu geceye katılan değerli Bilecik TSO üyelerine ve davetlilere teşekkür ederim. Sanayicilerimizin her biri bir yıldız bir kahramandır, ben Sanayicilerimizi kahraman olarak görüyorum. Kendilerini kutluyor başarılar diliyorum.” dedi
Bilecik TSO Başkanı Keskin ; Uzun yıllar iş hayatında bulunan, başarılı iş insanlarına ödül takdim ederek, sözlerinde “Fedakarlık ve özveriyle çalışarak Devletimize ve ilimize kazandırdıkları katma değer ve sağladıkları istihdam dolayısıyla bütün sanayicilerimize teşekkür ederiz. Sizlere minnettarız, başarı, dileklerimle saygılar sunarım.” dedi.

• Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası  ve Bilecik Belediyesi işbirliğinde “Kuruluşun 100. yılında Bilecik İş Dünyası” Ödül Töreni Programı Gerçekleştirildi.