• 12.09.2022
Akgün Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin Osmaneli ilçemizde yeni üretim tesisinin temel atma töreni; Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Fatih Dönmez, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mustafa Varank, Sanayi ve Tekoloji Bakan Yardımcımız Hasan Büyükdede, Valimiz Dr. Kemal Kızılkaya, Bilecik Milletvekilimiz Selim Yağcı, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Şükrü Keskin ve il Protokolümüzün katılımlarıyla gerçekleştirildi.
Gerçekleşecek üretim tesisleri istihdam ve üretim açısında ilimize, Ülkemize büyük değer katacaktır. Firma yetkililerine teşekkürlerimizi sunar, Değerli yatırımları’nın memleketimize hayırlı olması dileriz.

• Akgün Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin Osmaneli ilçemizde yeni üretim tesisinin temel atma töreni gerçekleştirildi.