AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI USTA'DAN ODAMIZA ZİYARET

• 07.11.2022
“2023’e Doğru Şehir Buluşmaları” kapsamında kentimize gelen AK Parti'nin önemli isimleri, Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Ergün, Meclis Başkanımız Şermin Kahraman ve Yönetim Kurulu Üyelerimizle buluştu.
Odamız toplantı salonunda; beraberinde İl Koordinatörü Necati Karagöz, Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, İl Başkanı Serkan Yıldırım ve partililerle bir araya gelen Usta, ülke üretimine destek ve katkı veren tüm firmalara ve çalışanlara teşekkür etti.
Usta, ''İhracatlar da bildiğim kadarıyla daha önceki yıllara göre artmış durumda. Tüm Türkiye'de olduğu gibi Bilecik'te de ihracatta yükselme var diye biliyorum. O açıdan cari açığın kapanması için ticaretin sanayinin güçlü olması gerekiyor. O yüzden sizin gibi insanların sorunlarının çözülmesi ve önünün açılması çok önemli. Bu alamda bizimde yapabileceğimiz katkı verebileceğimiz ne varsa bizde hazırız. Bilecik'te AK Parti teşkilatında birlik ve beraberlik var. Allah gücünüze güç katsın. Daha önce hiç yapılamayacak işlerin yapıldığını görmekteyiz. Bu güç var bizde. Yeter ki bunu yapmak için bir irade ortaya koyulsun. İnsanların önü açılsın yol gösterilsin. Pek çok şey yapılanabiliyor. Şermin hanımın fabrikasını gezdik. 1950'li yıllardan bu yana var olan bir fabrika. O yüzden değer katmak üretimi arttırmak bunu daha da kıymetli hale getirmek için daha da çalışmalıyız." dedi.
Görüşme sonunda Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Ergün, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İnsan Hakları Başkanı Leyla Şahin Usta'ya hediye takdiminde bulundu.
Nazik Ziyaretlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz.
  • AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI USTA'DAN ODAMIZA ZİYARET