2022 Uluslararası Seramik, Mutfak Ve Banyo Fuarı (UNİCERA)

• 10.11.2022
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleri olarak 2022 Uluslararası Seramik, Mutfak Ve Banyo Sektörünün İhracatına En Büyük Katkıyı Sağlayan UNICERA Fuarına katılım sağladık. Odamızın üyeleri ve ilimizde faaliyet gösteren seramik firmalarının da bulunduğu fuar alanında Üyemiz firma yetkililerini ve standlarını ziyaret ettik. Ziyarete Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet ERGÜN, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Yüksel GÖKÇEDAĞ, Yönetim Kurulu Sayman Üyemiz Murat ÖZÇELİK, Yönetim Kurulu Üyemiz Cemil İNCE, Meclis Üyelerimiz Aydın AVCI, Aytaç TUNGA, Belkiya ALTINTOP, Cafer ELMAS, Emre ÖZTÜRK, Ercan DÜZGÜN, Ersel EMİROĞLU, Hanifi ÇELİK, Sabri ÇOBANOĞLU, Disiplin Kurulu Üyelerimiz İbrahim SAK, Harun ÖZTÜRK ve Odamız Genel Sekreteri D. Gürkan AKYOL, muamelat Memuru M. Koray KILIÇ katıldı. Odamız Üyesi Seranit Granit Seramik AŞ., Bien Seramik Sanayi A.Ş., Vitra A.Ş., Akgün Group A.Ş., Granito Rino A.Ş., Serel Seramik A.Ş., Yurtbay Seramik A.Ş., Karo Metre Seramik A.Ş.' nin fuarda stand açan firmalarımıza, ülke ve Bilecik Sanayisi ihracatı için hayırlara vesile olmasını temenni eder bol kazançlar dileriz.
  •  2022 Uluslararası Seramik, Mutfak Ve Banyo Fuarı (UNİCERA)