Chp Parti Bilecik Milletvekili Sayın Yaşar TÜZÜN' ü ziyaret ettik

• 16.11.2022
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyelerimiz Chp Bilecik Milletvekili Sayın Yaşar TÜZÜN' ü ziyaret ettiler. Ziyarette Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet ERGÜN, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılarımız Ercan ÖZTÜRK, Yüksel GÖKÇEDAĞ, Yönetim Kurulu Sayman Üyemiz Murat ÖZÇELİK, Yönetim Kurulu Üyemiz Cemil İNCE, Meclis Üyemiz Cafer ELMAS ve Disiplin Kurulu Üyemiz Harun ÖZTÜRK bulundu. İlimizin sıkıntı ve sorunlarının istişare edildiği ziyaretin sonunda Vekil TÜZÜN ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi akabinde Başkanımız Sayın TÜZÜN' e hediye takdiminde bulundu.
  • Chp Parti Bilecik Milletvekili Sayın Yaşar TÜZÜN' ü ziyaret ettik