“DIŞ TİCARETE DEĞER KATIYORUZ” EĞİTİM PROGRAMI BAŞLADI.

  • 07.11.2014

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası olarak 2014 yılı Teknik Destek Programı kapsamında sunmuş olduğumuz ve Uzaktan Eğitim Tekniği ile yürütülecek ilk proje olan “DIŞ TİCARETE DEĞER KATIYORUZ” konulu eğitim programımızın başvuruları tamamlandı.
 

Yapılan başvurular neticesinde Eğitim Programına Odamız üyesi 23 farklı firmadan 30 kursiyer ve İşkur aracılığıyla 10 kursiyer olmak üzere toplam 40 kursiyer katılmışlardır.
 

07 Kasım 2014 Cuma günü odamızda yapılan toplantı ile kursiyerlerimize eğitim hakkında bilgiler verilerek, uzaktan eğitim sistemine giriş yapabilecekleri kullanıcı adı ve şifreleri teslim edildi.

Bir ay sürecek olan Dış Ticaret Uzmanlığı eğitiminde kursiyerler 35 modülden sorumlu olacaklar ve eğitim sonunda yapılacak final sınavında başarılı oldukları takdirde MEB Onaylı Dış Ticaret Uzmanı Belgesi almaya hak kazanacaklar.

  • “DIŞ TİCARETE DEĞER KATIYORUZ” EĞİTİM PROGRAMI BAŞLADI.
  • “DIŞ TİCARETE DEĞER KATIYORUZ” EĞİTİM PROGRAMI BAŞLADI.
  • “DIŞ TİCARETE DEĞER KATIYORUZ” EĞİTİM PROGRAMI BAŞLADI.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç