Vali KIZILKAYA’DAN TSO Ziyareti

• 03.12.2022

Sayın Valimiz Dr. Kemal KIZILKAYA, İl Emniyet Müdürü Ayhan Bodur ve İl Genel Meclis Başkanı Osman YILMAZ Bilecik Ticaret ve Sanayi Odamızı ziyaret etti. Ziyarette Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Ergün Başkan Yardımcıları Ercan ÖZTÜRK, Yüksel GÖKÇEDAĞ, Sayman Üye Murayt ÖZÇELİK, Yönetim Kurulu Üyeleri Abdülselam AĞDAĞ, Adem AKMAN, Cemil İNCE, ve Meclis Üyeleri Aytaç TUNGA, Belkiya ALTINTOP, Cafer ELMAS, Hanifi ÇELİK ve Odamız Genel Sekreteri D. Gürkan AKYOL katıldı. Yönetim ve Meclis Üyeleri ile biraraya gelen Vali Kemal Kızılkaya, planlanan ve devam eden çalışmalarla ilgili istişarelerde bulundu.

Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

• Vali KIZILKAYA’DAN TSO Ziyareti