1. BİLECİK ERZURUMLULAR BULUŞMASI VE KÜLTÜR FESTİVALİ TÖRENLE AÇILDI

• 17.03.2023
1. Bilecik Erzurum Buluşması ve Kültür Festivali açılış töreni Kapalı Pazar alanında gerçekleştirildi.
Bilecik Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen Kültür Festivali açılış törenine; Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ergün, Bilecik TSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, il protokolü ve vatandaşlarımız katıldı.
Açılışı gerçekleştirilen Festivalin Gelirleri Deprem Bölgemizin yaralarını sarmak için kullanılacaktır.
  • 1. BİLECİK ERZURUMLULAR BULUŞMASI VE KÜLTÜR FESTİVALİ TÖRENLE AÇILDI