Bilecik TSO Yönetim Kurulu Başkanımız ERGÜN "Grand Kent Otel" Açılışına Katıldı

• 24.03.2023
Odamız eski Yönetim Kurulu Başkanlarından Mefail ATEŞ ve oğlu Atahan ATEŞ’in İlimiz Gazipaşa Mahallesi Kurtul Sokakta bulunan yeni işyerleri olan GRAND KENT OTEL’in yenilenen konseptiyle açılışına Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet ERGÜN, Bilecik Belediyesi Başkan Vekili Melek Mızrak SUBAŞI, İl Genel Meclisi Başkanı Osman YILMAZ, Ak Parti İl Başkanı Serkan YILDIRIM, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Nail ÖZTÜRK, Demokrat Parti İl Başkanı Erkan BELER, Bilecik Belediyeler Birliği Başkanı ve Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa YAMAN, 18. Dönem Bilecik Milletvekili Tayfur ÜN, İl Müftüsü Ali ERHUN, İl Kültür ve Turizm Müdürü Serkan BİRCAN, Siyasi parti ve STK temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.
Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet ERGÜN, “GRAND KENT OTEL” işyeri sahibi Mefail ATEŞ ve Atahan ATEŞ’e yeni işyerlerinin yeni konseptiyle İlimiz konaklama hizmet sektörüne katkıda bulunacaklarını belirtirken, Açılan İşyerinin hayırlı olmasını dileyerek, bol bereketli kazançlar getirmesi temennisinde bulundu.
  • Bilecik TSO Yönetim Kurulu Başkanımız ERGÜN "Grand Kent Otel" Açılışına Katıldı