İyi Parti Bilecik Milletvekili Adayı Sn. Halil AYDOĞDU' dan Odamıza Ziyaret

• 19.04.2023
İyi Parti Bilecik Milletvekili adayı Sn. Halil AYDOĞDU odamızı ziyaret ederek , Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Mehmet ERGÜN, Meclis Başkanımız Sn. Şermin KAHRAMAN, Meclis ve Yönetim Kurulu Üyelerimizle bir araya geldi.

Ziyarette; Bilecik Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet GÜRSES, İyi Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İyi Parti Merkez İlçe Başkanı Hatice GÜZEL, Merkez ilçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri yer aldı.

Güncel konular üzerine de sohbet edilen ziyaretin sonunda, Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Mehmet ERGÜN, Sn. Halil AYDOĞDU’ya nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek , Milletvekilliği Adaylığının hayırlı olması dilekleriyle, seçim çalışmalarında başarılar diledi.

• İyi Parti Bilecik Milletvekili Adayı Sn. Halil AYDOĞDU' dan Odamıza Ziyaret