Bilecik TSO’ dan Cumhuriyet Meydanı İftar Çadırında İftar yemeği

• 19.04.2023
Odamız tarafından, Bilecik Belediye Başkanlığı’nın organize ettiği Cumhuriyet meydanında kurulan iftar çadırında 19 Nisan Çarşamba günü hemşerilerimize iftar yemeği verildi.

Bilecik TSO Başkanı Mehmet ERGÜN; “Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekiştiği bu geleneğin yaşaması ve paylaşmanın manevi huzurunu yaşamanın ne kadar güzel bir duygu olduğunu ifade ederek, tüm üyelerimizin ve vatandaşlarımızın ramazanlarını tebrik ediyorum. İftar yemeğimize katılan tüm hemşerilerimize afiyet olsun.” dedi.

Maneviyatın ve gönül köprülerinin güçlendiği iftar programına, Odamız Meclis ve Yönetim Kurulu ile Bilecik TSO Personelleri ve çok sayıda hemşehri’miz katıldı.

İhtiyaç sahibi hemşehri'lerimiz için bu organizasyonu hazırladığı için Bilecik Belediyesine, destek veren tüm kişi ve firmalara teşekkür ederiz.
  • Bilecik TSO’ dan Cumhuriyet Meydanı İftar Çadırında İftar yemeği