• 28.04.2023
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Yüksel GÖKÇEDAĞ, Yönetim Kurulu Sayman Üyemiz Murat ÖZÇELİK, Yönetim Kurulu Üyemiz Abdülselam AĞDAĞ, Meclis Katip Üyemiz Berat Emre ÖZTÜRK, Meclis Üyelerimiz Hakkı AYNUR ve Şükrü KESKİN Odamızın Fuar ziyaretleri kapsamında 28.MARBLE FUAR İzmir Uluslararası doğaltaş ve teknoloji fuarına katıldılar.
Doğal taş sektöründe dünyanın Avrupa, Asya ve Afrika kıtalarının önemli buluşma noktalarından olan MARBLE İZMİR Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’nda stand açarak katılan sektörde öncü ve iddialı 22 firmamızın yetkilileri ile birebir görüşerek fikir alış verişinde bulundular. Üyelerimize başarılı bir fuar gerçekleşmesi dileklerini ilettiler.

28.MARBLE İZMİR FUARI’NA KATILAN ODAMIZ ÜYESİ FİRMALAR
1-SOMAKİTAŞ - ADNAN DUMAN
2- FEDERAL MERMER A.Ş.
3- KARTAL MERMER DOĞALTAŞLAR SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ
4- DEVREK MERMER SAN. TİC. A.Ş.
5- HARTAŞ HARMANDALLAR MERMER SAN. TİC. A.Ş.
6- DİKİLİTAŞ MERMER TAŞ. MAD. OTO. İNŞ. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.
7- GÖKYAR MERMER İNŞ. TURİZM NAKLİYAT SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.
8- SHUANGYI SERAMİK İTH. İHR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.
9- TUNÇ MERMER SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.
10- ÇİFTYILDIZ MERMER OTO. GIDA İNŞ. TAAH. TUR. NAK. SAN. VE TİC. A.Ş.
11- ÖZERLER MERMER MAD. İNŞ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.
12- PRODEM ÜRÜN GELİŞTİRME SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.
13- HARTEK MERMER GRANİT İŞ MAK. VE EKİP SAN. TİC. LTD. ŞTİ.
14- ÖZMAKSAN MERMER MAKİNALARI SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.
15- SİLKAR MADENCİLİK SAN. VE TİC. A.Ş.
16- TEKMAR MERMER VE MADEN İŞLETMELERİ ÜRETİM İHRACAT VE TİC. A.Ş.
17- İ.Ç.M İNŞAAT MERMER DEKORASYON SAN. TİC. LTD. ŞTİ.
18- TMG DOĞALTAŞ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.
19- GRANİTAŞ GRANİT SAN. VE PAZ. A.Ş.
20- KARTAL MERMER DOĞALTAŞLAR SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.
21- TEKMER DOĞALTAŞLAR SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.
22- ÖZMAKSAN MERMER MAKİNALARI SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.
  • Bilecik TSO Meclis ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz 28. MARBLE İZMİR Fuarına katıldılar