İL KADIN VE GENÇ GİRİŞİMCİLERDEN BİLECİK VALİSİ AHMET HAMDİ NAYİR’A ZİYARET

  • 23.01.2015
  • BilecikTSO

    

      İcra Kurulu seçimlerinin ardından aktif bir şekilde çalışmaya başlayan İl Kadın ve Genç Girişimciler icra kurulu üyeleri, aktivitelerine Bilecik Protokolüne gerçekleştirdikleri ziyaret ile devam ediyorlar. İl Kadın ve Genç Girişimciler İcra Kurulu Üyeleri, ilk protokol ziyaretlerini 23 Ocak Cuma günü Bilecik Valisi Ahmet Hamdi NAYİR’ı makamında ziyaret ederek gerçekleştirdiler.


     Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Fatih ÖZTÜRK, Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Canberk ESEL ve Genç Girişimciler İcra Kurulu Üyesi Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi İşletme Bölümü Başkanı Doç. Dr. İsa İPÇİOĞLU’nun katıldığı ziyaret sıcak bir ortamda gerçekleşti. Sayın Valimize, kurulun misyonu ve hedefleri hakkında bilgiler veren İcra Kurulu Başkanı Fatih ÖZTÜRK, ilimizde ki genç girişimciler için yapılabilecek eğitim, seminer ve organizasyonlar için kurul olarak destek istediklerini belirtti.

      Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Hülya ESEL, Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Mualla YELKEN, Filiz Eğilmez, Kadın Girişimciler İcra Kurulu Üyeleri Fatma YÜCEL ve Bahriye KARAÇAYIR katıldı. Kurul Başkanı Hülya ESEL, Kurul üyelerini tanıttıktan sonra, KOSGEB’in İŞGEM Proje Desteği ve bu konuda değerlendirilebilecek uygun araziler konusunda kendilerine yardımcı olmalarını isteyerek, başarılı olmuş İŞGEM Projeleri hakkında bilgiler verdi.

      Genç ve Kadın Girişimcilerin ziyaretlerinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Sayın Valimiz, kurul üyelerimize yeni görevlerinde başarılar dileyerek, Bilecik Valiliği olarak Genç ve Kadın Girişimcilerimize her türlü desteği vereceklerini belirtti.


 

  • İL KADIN VE GENÇ GİRİŞİMCİLERDEN  BİLECİK VALİSİ AHMET HAMDİ NAYİR’A ZİYARET
  • İL KADIN VE GENÇ GİRİŞİMCİLERDEN  BİLECİK VALİSİ AHMET HAMDİ NAYİR’A ZİYARET

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç