• 22.05.2023
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet ERGÜN, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nu makamında ziyaret etti.
Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet ERGÜN, Ziyarette bölgemizin ekonomik ve sosyal durumu hakkında bilgiler verdi. Ayrıca İlimizin gelişimi adına, Odamızca yürütülen projeler ile üyelerimizin talep ve beklentilerini aktardı.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU’na nazik kabulleri , göstermiş oldukları misafirperverlik ve duyarlılıkları için tüm üyelerimiz adına teşekkür ederiz.

• Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ERGÜN, TOBB Başkanı HİSARCIKLIOĞLU'nu ziyaret etti