• 24.05.2023
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Mehmet ERGÜN, Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel BARAN’ı makamında ziyaret etti.
Ankara ziyaretleri kapsamında Ankara Ticaret Odası’nı ziyaret eden Oda Başkanımız Mehmet ERGÜN, Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel BARAN ile bir araya geldi.
Ziyarette, Kurumların karşılıklı çalışma ve faaliyetleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
Bilecik TSO Yönetim Kurulu Başkanı ERGÜN, Odamızca yürütülen projeler ile ilgili bilgilendirmeler de bulunarak, Ankara Ticaret Odası Başkanı Sayın Gürsel BARAN’ a nazik ev sahipliğinden dolayı teşekkürlerini iletti.
Ziyaret günün anısına karşılıklı hediye takdimi ile sona erdi.

• Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Mehmet ERGÜN, Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel BARAN’ı makamında ziyaret etti