BİLECİK TSO BAŞKANI MEHMET ERGÜN’ÜN 2.TUR CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ SONUCU KUTLAMA MESAJI

  • 29.05.2023
  • BilecikTSO
Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci tur oylamasında, milletimizin teveccühünü kazanan Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ı tebrik ediyorum. Ülkemiz ve milletimiz adına hayırlı olmasını diliyorum.
Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci tur oylamasında da milletimiz, ülkemizin güçlü ve sağlam bir demokrasi geleneğine sahip olduğunu bir kez daha ortaya koymuştur. Bu, Türkiye'nin demokratik değerlerine olan bağlılığının bir göstergesidir.
Seçim dönemi geride kalmıştır ve şimdi yeni bir döneme adım atmış bulunmaktayız. Bugün, Cumhuriyetimizin 100. yıldönümünü kutladığımız bu önemli günlerde, geçmişimizi daha iyi anlamak ve Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında daha huzurlu, daha mutlu ve daha müreffeh bir Türkiye için daha çok çalışma zamanıdır.
Bu dönemde birlik ve beraberlik içinde, milli birlik ve kardeşlik duygularımızı pekiştirerek, ülkemizi daha ileriye taşımak için çaba göstermeliyiz. Demokratik değerlere, insan haklarına ve adaletin temel prensiplerine bağlı kalarak, Türkiye'yi daha güçlü bir geleceğe hep birlikte taşımalıyız.
Ülkemizin hedeflerine ulaşmak için çalışacağına olan inancımız tamdır. Türkiye'nin kalkınması, refahın artması ve uluslararası alanda daha güçlü olması için birlikte hareket etmeliyiz. Önümüzde ki dönemde, ortak değerlerimiz etrafında birleşerek, Türkiye'nin potansiyelini tam anlamıyla ortaya çıkarabiliriz. Gençlerimize, kadınlarımıza, işçilere, çiftçilere ve tüm vatandaşlarımıza daha iyi bir gelecek sunmak için çalışmalıyız.
Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünde daha büyük hedeflere doğru yol alırken, birlikte başaracağımıza olan inancımız tam. Geleceğimiz için umut dolu adımlar atmanın vakti geldi.
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı bir kez daha tebrik ediyor, görev süresi boyunca ülkemiz ve milletimiz için hayırlı hizmetler yapmasını diliyorum.





  • BİLECİK TSO BAŞKANI MEHMET ERGÜN’ÜN  2.TUR CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ SONUCU KUTLAMA MESAJI

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç