28.nci TOGG Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası'nın oldu.

• 31.05.2023
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin Ankara’da düzenlenen 79. Genel Kuruluna Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet ERGÜN, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Yüksel GÖKÇEDAĞ, Yönetim Kurulu Sayan Üyemiz Murat ÖZÇELİK ve Genel Sekreterimiz Doğan Gürkan AKYOL katılım sağladı.
Genel Kurul Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni sonrası Türkiye’nin yerli ve milli otomobili gururumuz “TOGG”un çekilişi yapıldı.
Odamız adına kura çekilişini gerçekleştirilen Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet ERGÜN, 28 no’lu TOGG’u Bilecik TSO’ya kazandırdı.
Genel Kurulda TOGG’un tamamlanan işlemlerinin ardından 28. çekiliş sıra numarasına göre Odamıza teslim edileceği bilgisi verildi. Şehrimize üyelerimize, ve Odamıza hayırlı olsun.
  • 28.nci  TOGG Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası'nın oldu.