Bilecik TSO TOBB 79. Genel Kurulu’na katıldı

• 31.05.2023
Bilecik Ticaret ve Sanayi odası Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet ERGÜN, Meclis Başkanımız Şermin KAHRAMAN, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Yüksel GÖKÇEDAĞ, Yönetim Kurulu Sayman Üyemiz Murat ÖZÇELİK, Meclis Üyelerimiz Cafer ELMAS,Ercan DÜZGÜN ve Genel Sekreterimiz Doğan Gürkan AKYOL Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesinde gerçekleştirilen 79. Olağan Genel Kuruluna katıldılar.

Genel Kurulu öncesi Bilecik TSO Başkanımız Mehmet ERGÜN, Meclis Üyemiz Cafer ELMAS, Bozüyük TSO Başkanı Veli ÇELİK ve Meclis Üyesi Hasan ÖKSÜZ ile bir araya gelerek gerçekleşecek genel kurulunun camiamıza hayırlı ve uğurlu olması dileklerinde bulundular.
  • Bilecik TSO TOBB 79. Genel Kurulu’na katıldı