• 24.07.2023
T.C. Bilecik Belediye Başkan Vekili Sayın Melek MIZRAK SUBAŞI, beraberinde Başkan Yardımcıları Ahmet GÜRSES, Hüseyin YILDIZ ve Yaşar KÜLHAN Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet ERGÜN’ e makamında nezaket ziyaretinde bulundu.
Ziyarete Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Ercan ÖZTÜRK, Genel Sekreterimiz D. Gürkan AKYOL ve Ticaret Sicili Müdürü Nahit MENTEŞE  katıldı.
Ziyarette, Kurumların karşılıklı çalışma ve faaliyetleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet ERGÜN, Sn. MIZRAK SUBAŞI' ya ve beraberindeki heyete nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.
  • T.C. Bilecik Belediye Başkan Vekili Sayın Melek MIZRAK SUBAŞI Odamızı ziyaret etti