İnşaat Sektörü Komite Toplantısı Yapıldı.

• 27.07.2023
Odamız 04 Nolu İnşaat Grubu ve Malzeme Mühendislik Komiteleri; İlimiz İnşaat Sektörü paydaşları ile ortaklaşa sektörün istişaresi yapıldı. Toplantıya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Ercan ÖZTÜRK, Yönetim Kurulu Üyemiz Abdülselam AĞDAĞ, Meclis Üyemiz ve 04 Nolu Komite Başkanımız Bahattin BARAN, Komite Üyeleri Güven ALTINKILIÇ, Sadık EROL, Meclis Üyemiz Hanifi ÇELİK İnşaat Grubu Üyelerimiz, Mimarlar Odası, İnşaat Mühendisleri Odası, Müteahhitler Derneği, Odamız Üyesi Yapı Denetim Firmaları katıldı. Bilecik Ticaret ve Sanayi odası Meclis toplantı salonunda İnşaat sektörünün sorun ve taleplerini yakından takip etmek amacıyla istişare toplantısı düzenlendi.
İnşaat sektörünün mevcut durumunun değerlendirildiği toplantıda, Güncel konular masaya yatırılarak yaşanılan sorunlar ve çözüm önerileri konu başlıkları halinde belirlendi.
Toplantının sonunda, katılımcılar toplantıyı organize eden Bilecik TSO İnşaat Meslek Komitesi Yönetim Kuruluna teşekkürlerini ileterek organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
  • İnşaat Sektörü Komite Toplantısı Yapıldı.