Bilecik’e Vali olarak atanan Şefik AYGÖL göreve başladı.

• 17.08.2023
Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Bilecik’e Vali olarak atanan Şefik AYGÖL göreve başladı. Valilik binası önünde çiçeklerle karşılanan, ardından protokol ve Bilecik’in siyasi ve STK temsilcileri ile tek tek tokalaştı.
Karşılamaya Odamızı Temsilen Yönetim Kurulu Başkan Vekilimiz Yüksel GÖKÇEDAĞ ve Yönetim Kurulu Üyemiz Cemil İNCE katıldı.
Vali AYGÖL Şeref defterini imzaladıktan sonra burada bir konuşma gerçekleştird. Vali Aygöl, ilk verdiği mesajında, “Bilecik’i herkes bilecek” dedi.
Vali AYGÖL konuşmasında: Tüm kesimlerle oluşturduğumuz ortak akılla birlik olup bugünün başlığını atmak istiyorum “Bilecik’i herkes bilecek.” dedi.
Vali AYGÖL, konuşmasının ardından makam odasına geçti.
  •  Bilecik’e Vali olarak atanan Şefik AYGÖL göreve başladı.