Odamız Üyesi "KÖYLÜ PLAZA" İşyeri açılışına katıldık

• 18.08.2023
Odamız Üyesi “KÖYLÜ İNŞAAT” bünyesindeki firmaları Bilecik’te yeni konseptiyle “KÖYLÜ PLAZA” Çatısı altında birleştirdi.

İnşaat, yatırım, gıda ve otomotiv sektöründe faaliyet gösteren, ilimizin tanınmış iş insanlarından Cengiz, Deniz ve Serhat KÖYLÜ’ nün Bilecikli vatandaşların tüm ihtiyaçlarına tek çatı altında yanıt vereceği “Köylü Plaza” düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Pelitözü Mahallesi Osmanlı Caddesi üzerindeki Köylü Plaza tesisinin açılışına; Bilecik Milletvekili Yaşar TÜZÜN, Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak SUBAŞI, Söğüt Belediye Başkanı İsmet SEVER, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet ERGÜN, AK Parti Önceki Dönem Milletvekili ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Selim YAĞCI, Bilecik TSO, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılarımız Yüksel GÖKÇEDAĞ ve Ercan ÖZTÜRK, Yönetim Kurulu Üyemiz Cemil İNCE ve Meclis Üyemiz Cafer ELMAS, Siyasi Partilerin il ve ilçe başkanları ile temsilcileri, Belediye ve İl Genel Meclisi Üyeleri, Kurum müdürleri ve iş insanlarının yanı sıra Köylü ailesinin çok sayıda yakını katıldı.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet ERGÜN, “KÖYLÜ PLAZA” Firma Yetkilileri Cengiz, Deniz ve Serhat KÖYLÜ’ yü tebrik ederek, yeni işyerlerinin yeni konseptiyle emsal teşkil edeceğini belirtirken, Sektörümüzün öncüsü Köylü İnşaatın öncülüğünde bugün Bilecik’te bir imza atıyoruz. Benzeri olmayan örnek bir tesisin açılışını gerçekleştiriyoruz. İnşallah yenileri eklenir ve devamı gelir. Açılan İşyerinin Bilecik’imize hayırlı olmasını temennisiyle, bol bereketli kazançlar getirmesini dilerim dedi.

• Odamız Üyesi "KÖYLÜ PLAZA" İşyeri açılışına katıldık