Hüseyin ile Ahmet Arif sünnet merasimine katıldık.

• 28.08.2023
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Sayman Üyemiz, Odamız Has Özçelik Sigorta Aracılık Hiz. Ltd.Şti’ nin sahibi Söğüt İlçesi İş İnsanı Murat ÖZÇELİK ve kıymetli eşleri Melahat ÖZÇELİK’ in oğulları Hüseyin ile Ahmet Arif sünnet merasimine katıldık. Hafta sonu gerçekleşen cemiyete AK Parti Milletvekili Halil ELDEMİR, TSO Başkanımız Mehmet ERGÜN, TSO Yöneticilerimiz, Oda Personelimiz, ve Oda Üyelerimiz ile çok sayıda davetli katıldı.
Mehter takımı gösteriyle devam eden düğün cemiyetinde sevenleri ÖZÇELİK ailesini yalnız bırakmadı.
Başta Aileleri olmak üzere Hüseyin ve Ahmet Arif’i tebrik eder, bundan sonraki yaşamlarında sağlıklı mutlu ve başarılı olmalarını dileriz.
  • Hüseyin ile Ahmet Arif sünnet merasimine katıldık.