• 29.08.2023
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet ERGÜN’ ün de Yönetim Kurulu Üyesi olduğu Basın İlan Kurumu (BİK) Yönetim Kurulu’nun 2023 Yılı 17. Toplantısı Bilecik’te gerçekleştirildi.
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleşen toplantıda, Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Edibe SÖZEN, Genel Müdür Cavit ERKILINÇ, Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Muharrem ÖZEN, Yönetim Kurulu Üyesi Tahir GÜLEBAK ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet ERGÜN hazır bulundu.
TSO temsilinde ise Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yüksel GÖKÇEDAĞ ve Meclis Üyesi Cafer ELMAS hazır bulundu.
Toplantıda sektöre ilişkin istişarelerde bulunularak, kararlar alındı.
Toplantı hatıra fotoğrafı çekinilmesi ile son buldu.
  • Basın İlan Kurumu (BİK) Yönetim Kurulu’nun 2023 Yılı 17. Toplantısı Bilecik’te gerçekleştirildi.