BİK Üyeleri Vali AYGÖL' ü ziyaret Etti.

• 29.08.2023
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet ERGÜN’ ün de Yönetim Kurulu Üyesi olduğu Basın İlan Kurumu (BİK) Üyeleri, Bilecik Valisi Şefik AYGÖL’ ü ziyaret etti.
Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Edibe SÖZEN, Genel Müdür Cavit ERKILINÇ, Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Muharrem ÖZEN, Yönetim Kurulu Üyesi Tahir GÜLEBAK ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet ERGÜN ve eşi Bilgen ERGÜN, kentte kısa süre önce göreve başlayan Vali AYGÖL’ e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Basın dünyasındaki yeni gelişmelerin istişaresinin yapıldığı görüşme sonrası BİK Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Edibe SÖZEN tarafından Vali AYGÖL’ e hediye takdimi yapılırken, Vali Şefik AYGÖL de BİK Genel Müdürü Cavit ERKILINÇ’ a hediyesini sundu.
Ziyaret toplu hatıra fotoğrafı çekinilmesiyle son buldu.

• BİK Üyeleri Vali AYGÖL' ü ziyaret Etti.