• 26.09.2023
Türk Kızılayı Bilecik İl Başkanı Sevcan UZUN, Yönetim Kurulu Üyesi Murat ATEŞ ve Şube Personelleri ile birlikte Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet ERGÜN’ü makamında ziyaret ettiler.
Ziyarette karşılıklı çalışma ve faaliyetler hakkında görüş alış verişinde bulunularak hayata geçecek ortak projeler hakkında istişare edildi.
Ağırlamada Genel Sekreterimiz Doğan Gürkan AKYOL yer aldı.
Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet ERGÜN, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken İl Merkezi Başkanı Sevcan UZUN’a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Karşılıklı hediye takdimi ile ziyaret son buldu.

• TÜRK KIZILAYI BİLECİK İL BAŞKANI SEVCAN UZUN YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ MEHMET ERGÜN’Ü ZİYARET ETTİ