• 27.09.2023
ELGİNKAN holding ve ELGİNKAN Vakfı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Gaye AKÇEN, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet ERGÜN’ü makamında ziyaret etti.

Sayın AKÇEN’e Elginkan Holding İdari İşler Müdürü Fikret ÖZCAN, Matel Hammadde San. Tic. A.Ş. Fabrika Müdürü Ömer ÇAMOĞLU eşlik etti.

Ağırlamada Yönetim Kurulu Başkan Vekilimiz Yüksel GÖKÇEDAĞ ve Yönetim Kurulu Üyemiz Cemil İNCE yer aldı.

Bilecik TSO Başkanı ERGÜN tarafından Oda çalışma faaliyetleri ve kentin sanayi çalışmaları hakkında bir brifing verildi.

Ülke ekonomisi ve İş Dünyası hakkında karşılıklı görüşler aktarılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan ERGÜN, İş İnsanı Sayın AKÇEN’e nazik ziyaretleri ve İlimize gerçekleştirdikleri değerli yatırımları ile sağladıkları istihdam’dan dolayı teşekkürlerini sundu.

• ELGİNKAN HOLDİNG ve ELGİNKAN VAKFI’NIN YÖNETİM KURULU BAŞKANI SAYIN GAYE AKÇEN ODAMIZI ZİYARET ETTİ