• 28.09.2023
ELGİNKAN holding ve Elginkan Vakfı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Gaye AKÇEN, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet ERGÜN, Kurum yetkilileri ile birlikte Bilecik Valimiz Sayın Şefik AYGÖL’e makamında nezaket ziyareti gerçekleştirdiler.

Vali AYGÖL, Elginkan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Gaye AKÇEN, Bilecik TSO Başkanı Sayın Mehmet ERGÜN, ve beraberindeki Kurum yetkililerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti belirterek, ziyaretleri için teşekkür etti.
  • ELGİNKAN HOLDİNG YÖNETİM KURULU BAŞKANI SAYIN GAYE AKÇEN VE YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ SAYIN MEHMET ERGÜN’DEN VALİMİZ ŞEFİK AYGÖL’E ZİYARET