İZNİK’E DEĞER KATANLAR ÖDÜL TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

• 16.02.2015

İznik Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 13.02.2015 Cuma Günü “Altın Şehir İznik’e Değer Katanlar Ödül Töreni” düzenlendi. Düzenlenen törende çeşitli dallarda başarılı olan firmaların temsilcilerine, Kadın ve Genç Girişimcilere ödülleri takdim edildi.

İznik Ticaret ve Sanayi odası Konferans Salonunda düzenlenen ödül töreni, TOBB Başkanı Sayın Rifat HİSARCIKLIOĞLU, Bursa TSO Başkanı Sayın İbrahim BURKAY’ın katılımıyla gerçekleşti. Törene Odamızı temsilen Bilecik TSO Yönetim Kurulu Adına Yönetim Kurulu Sayman Üye Göksel BALCI ve Yönetim Kurulu Üyesi Ercan DÜZGÜN katıldı. Ayrıca Meclis Üyelerimiz Hakkı Aynur, Mefail ATEŞ, Genel Sekreterimiz Yalçın YILDIZ, Akademik Danışman Ali ACILAR ve Eski Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet ÖZÜNLÜ’de törende yer aldı.

• İZNİK’E DEĞER KATANLAR ÖDÜL TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ